Find den perfekte bryllupsmenu

Et bryllup kan være noget af det smukkeste et menneske overhovedet kommer til at opleve, og derfor er det også vigtigt, at der er styr på det hele til den store dag. Det gælder både gæsteliste, lokaler, sange og selvfølgelig også bryllupsmiddagen. Efter vielsen er det nemlig god stil at invitere gæsterne på noget dejlig mad, så I rigtig kan få tid til at fejre den fantastiske begivenhed. Men hvad skal I egentlig vælge af mad? Der er nemlig masser af muligheder for at få fantastiske retter, så det er med at tænke sig godt om, inden I beslutter jer for et spisested.

Gør plads til hinanden

Som med alt andet ved brylluppet handler valget af menuen om at gøre plads til hinanden. I er trods alt to om at vælge, så derfor går det ikke, at den ene kører solo uden at have den anden med i planlægningen. Bryllupsmenu er trods alt ikke ligetil, og det kommer nok til at gå meget lettere, hvis I har hinanden at sparre med. I kan for eksempel overveje, om I gerne vil have flere retter, eller om I foretrækker at holde det lidt mere simpelt. Få den perfekte bryllupsmenu – det kan sagtens lade sig gøre, så længe I hjælper hinanden.

Restaurant eller ud af huset?

Det kan også være en god idé for jer at overveje, om I gerne vil have bragt maden hen til jeres bryllupslokale, eller om I foretrækker at tage med gæsterne videre til en anden restaurant. Der er fordele ved begge dele, og det er helt op til jer, hvad der passer bedst. For nogle er det rart at kunne være et sted gennem hele festen, mens andre foretrækker lidt forandring undervejs. Uanset hvad I vælger, skal det nok blive en ganske særlig dag, der kommer til at stå helt klar i jeres hukommelse mange år efter.Brud og Gom