Gør klar til brylluppet

Det er individuelt, hvad man ønsker til den store dag. Har man valgt at afholde brylluppet hjemme, bringer vi her en guide til forberedelsen af dette. Det er vigtigt, at man får planlagt brylluppet i god tid, så man ikke stresser unødvendigt over manglende opgaver.

Hjemmebryllup

Har man en stor ejendom, kan man med fordel holde bryllupsfesten hjemme. Det kræver dog, at hjemmet står skarpt og viser sig fra sin bedste side, da der til bryllupper tages mange billeder. For det første skal haven se pæn og nydelig ud, hvorfor man kan give denne en kærlig hånd inden festen afholdes. Man bør ordne køkkenhaven, så den ser nydelig ud, slå græsset i haven og få fjernet ukrudt og andet, der ikke hører til i en pæn og nydelig have.
Enten kan man sætte et festtelt op i haven eller hvis man har en stor terrasse, afholde festen der. Terrassen skal gerne være nydelig ligesom haven, hvor man med fordel også kan fjerne ukrudt mellem fliserne. Yderligere kan der være brug for en rensning af fliserne, som man kan få foretaget af Nanostone.
Når haven og terrassen spiller, kan man pynte op, så det bliver lige det bryllup, man ønsker.

Pynt

Man kan pynte op på forskellige måder. Ideelt kan man have et havetelt, hvor man kan rykke festen ind, hvis det uheldigvis skulle begynde at regne. Det er en god idé at have et havetelt, selvom festen finder sted en sommerdag i solskin. De fleste bryllupsfester varer til langt ud på natten, hvor det netop er ideelt at kunne rykke ind i et telt. Falder temperaturen meget ud på natten, er det en god idé at have varmeelementer, som kan opvarme teltet, så gæsterne ikke fryser. Det er også en god idé at have musikanlæg i teltet, så man kan danse til langt ud på natten. Man kan også med fordel have musikanlæg på terrassen, hvor festen muligvis foregår tidligere på aftenen.
Både terrassen og teltet kan pyntes op ligesom man ønsker, med blomster og konfetti. Ydermere er det godt at opstille et bord til gaver, så man har dem alle samlet et sted. Man kan også med fordel have en gæstebog liggende på gavebordet, som gæsterne kan skrive en lille hilsen i.

Bliv klar til den store dag

Der foreligger meget planlæggelse forud for en bryllupsdag. Tiden op til er som oftest ganske stressende, da man skal nå at få så mange ting på plads på kort tid. Derfor er det vigtigt, at alt er planlagt ned til mindste detalje, så man kan have ro i kroppen. For at opnå mere ro i kroppen, kan man med fordel få massage eller anden behandlingsmetode som Body SDS inden, så både sindet og kroppen er klar på den store dag.

Perioden op til bryllup kan godt være ret presset. Det handler i bund og grund om at få planlagt, hvornår man skal gøre de forskellige opgaver. Følger man en sådan tidsplan, vil man have et godt overblik, og man vil derfor kunne have mere ro i kroppen. Det kan man dog også opnå med selvforkælelse som massage og lignende.Brud og Gom