Guiden til de guddommelige bryn

Øjnene er det første vi ser på andre mennesker. Det er gennem dem, vi holder kontakten til hinanden. Det er også øjnene, vi forsvinder ind i, når vi forelsker os. Øjnene er en kæmpe stor del af den måde, andre opfatter dig på. Det er gængs viden, og det er også derfor, du kan gøre en kæmpe forskel ved at iscenesætte dine øjne rigtige. Den rigtige maskara, øjenskygge og måske det vigtigste af det hele. De rigtige bryn. Det kan være forskellen på, om du ser fabelagtig ud eller det modsatte. Du behøver ikke være bange for, at det ender i en katastrofe, hvis du selv plukker øjenbrynene, inden du skal på date eller et vigtigt arrangement. Du skal bare gøre det rigtigt. Så ender du med fantastiske bryn, der sætter dine øjne i scene. Sådan plukker du øjenbryn. Der er nogle enkle og udvidede teknikker, du kan lære. Det er ret let at komme i gang.

 

Stregerne sætter rammen

Helt basalt skal du være opmærksom på linjerne fra din næse til dine bryn. Du laver en linje fra næsefløjen til der, hvor dit bryn starter. Sådan starter du, når du plukker du øjenbryn. Du kan bruge en blyant eller andet, som kan lave en markering. Det næste, du gør, er at finde en linje fra næsefløjen tværs gennem dit øje op til brynets højeste punkt. Det skal du gøre, fordi det giver øjnene et løft og en dynamik, som giver dig den elegante kurve, smukke bryn har. Slutteligt sætter du en streg, som går til den yderste del af øjet. Dine bryn skal have en afgrænsning, så du ikke ser bedrøvet ud. Sådan får du det bedste udgangspunkt, når du plukker øjenbryn.

 

Pincetten gør arbejdet

Efter du har sat stregerne fra næsen til øjet og markeret punkterne, så er det bare at gribe pincetterne. Du har markeret tre punkter, som du følger. Tag dig god tid, fordi det hurtigt bliver tydeligt, at der er et løbsk hår, du har overset. Dine bryn skal skaffe øjenkontakt og holde ved den. Der hjælper udbrydende hårstrå ikke.

 

 Brud og Gom