Har du tøjet til din polterabend?

I Danmark har vi en stærk tradition for at holde polterabend for brud såvel som brudgom inden den store dag skal stå, og hvor parterne skal sige ja til hinanden. En polterabend er altid en sjov og begivenhedsrig dag og aften, hvor brudens og gommens familie og venner planlægger en dag lidt ud over det sædvanlige.

Hvad der skal ske, er som regel en hemmelighed. Og hvornår det sker, ved alle – bortset fra gommen og bruden. Det er nemlig en overraskelse. Men er det dig, der snart skal sige ja til din udkårne, kan du allerede nu begynde at forberede dig på den store dag inden brylluppet.

For det første skal du være forberedt på en overraskelse uden lige. Måske en dag du låser dig ind i dit hjem, der pludselig er fyldt med alle dine veninder og din familie, eller også kommer alle pludseligt hen til din arbejdsplads. Uanset hvad, så kan du allerede nu gøre dig tanker om, hvad tøj du skal have på i de dage, hvor du har en mistanke om, at din polterabend kunne falde.

 

Bliv klædt på til alt hvad dagen måtte indebære

Hvad tøj du har på, er nemlig ikke ligegyldigt. Du skal nemlig være forberedt til alt lige fra Paintball, keramikkursus, pole dance og en tur i byen. Derfor skal tøjet ikke kun være smart – det skal også være behageligt at have på og give plads til sjov og ballade og masser af bevægelse.

Det kunne f.eks. være tøj fra det populære brand Kokoon. Det er lavet i de lækreste stoffer, der er plads til udfoldelse, og det moderne design gør, at du kan gå direkte fra dagens skøre indslag til en tur i byen med lækker mad, drinks og dans til den lyse morgen.Brud og Gom