Havebryllup? Sådan står dit træværk knivskarpt!

Brylluppet er for mange den største dag i livet. På så vigtig en dag er det naturligvis vigtigt, at alt går op i en højere enhed. Alt skal spille, og omgivelserne til din bryllupsfest er selvfølgelig ingen undtagelse. Har I besluttet jer for at holde en idyllisk hjemmefest i haven, så er det oplagt sted at starte jeres træværk. Det hele ser bare lidt skarpere ud, hvis hegnet er i topform. Men hvordan gør man det bedst, hvor skal du starte, og hvad skal du være opmærksom på? Det får du svar på her.

Klimaet har stor betydning

Vi bor i et land hvor klimaet er ekstremt hårdt ved vores udendørs bygningsværker – også dit træværk. Klimaet betyder altså, at du er nødt til at passe ekstra godt på netop træværket, for at det ikke går hen og blegner. I Danmark har vi en forholdsvist høj luftfugtighed, men også store temperaturskift, som alt sammen er med til at sætte dit træ og det, det er behandlet med, på en stor prøve. Derfor er det vigtigt, at det får den rette behandling med den rette træbeskyttelse.

Brug lidt ekstra på din træbeskyttelse

Det er altså af afgørende betydning for dit træværk og udseendet på dette, at du ikke bare går ud og køber det billigste produkt, du kan finde. En lidt dyrere træbeskyttelse vil oftest også betyde højere kvalitet, hvilket dels betyder et flottere færdigt produkt, dels en bedre beskyttelse. Din træbeskyttelse kommer dermed til at holde i væsentligt flere år, og sparer dig dermed for både tid, penge og energi, i og med at du ikke skal hele møllen igennem igen om blot et par år.

God forberedelse er nøglen

Det virker måske banalt, men ikke desto mindre er det vigtigt at understrege, at jo bedre du har forberedt din arbejdsoverflade, jo bedre et resultat får du. Det betyder konkret, at du skal have renset træværket, inden du går i gang med at give det behandling. Sørg for at få fjernet snavs eller andet, der kan komme i vejen for dig. Derudover vil det altid være en god idé at udføre behandlingen i foråret, eller så længe der er tørvejr og temperaturen ligger på mellem 12 og 25 grader. Sådan sikrer du dig det bedste resultat.

Vælg en leverandør, der passer til dig

Markedet for træbeskyttelse er selvfølgelig stort. Vi er alle forskellige, og derfor er dit udvalg af leverandører og produkter omfattende, og passer til forskellige behov. Det er dog forholdsvist nemt at undersøge, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Mange tilbyder god, erfaren vejledning og hurtig levering. Nogle steder kan du endda også få billig træbeskyttelse uden at gå på kompromis med kvaliteten: Så kan du holde dit bryllup med ro i sjælen. God fest!Brud og Gom