Hold et uforglemmeligt bryllup på Admiral Hotel i København

Har det store ”JA” lydt, og er I så småt i gang med bryllupsplanlægningen? En af de allervigtigste ting at få på plads, som noget af det første, er lokationen for jeres bryllupsfest. Mange populære bryllupslokaler er optaget måneder i forvejen, og derfor er det en god idé at være ude i god tid. Især maj, juni, august og september er populære bryllupsmåneder, så her kan der være rift om de gode lokationer. Skal I holde jeres bryllup i København, kan Admiral Hotel danne rammerne om en uforglemmelig bryllupsfest. Læs mere om det karakteristiske hotel i hjertet af København i dette indlæg.

bryllup i københavn

Der er mange ting at tænke på, når I skal planlægge et bryllup. Mange bliver overraskede over, hvor omfattende det egentlig er, og hvor mange udfordringer, der opstår undervejs. Planlægger I jeres bryllup helt fra bunden, står I med ansvaret for alt, lige fra mad, drikkevarer og servering, til de mange detaljer, som servietter, lysestager, musikanlæg og meget, meget mere. Hos Admiral Hotel i København, mener de, at et bryllup er noget, I skal drømme om, ikke spekulere over. Derfor giver de jer en unik chance for at holde jeres drømmebryllup i et af deres smukke bryllupslokaler. Således kan I trygt overlade alt det praktiske til et erfarent hold af professionelle, og i stedet selv fokusere på at glæde jer til jeres store dag.

 

Bryllup i København

En af fordelene ved at holde jeres bryllupsfest på Admiral Hotel er, at I er placeret i centrum af København. Fra hotellets kaj kan I og jeres gæster nyde den flotte udsigt til operaen, de historiske skonnerter, samt den hyggelige Ofelia Plads. Admiral Hotel er desuden det perfekte udgangspunkt for, at jeres gæster kan udforske byen, både inden og efter bryllupsfesten. Måske har I gæster, som kommer langvejs fra for at fejre jer på jeres store dag? Admiral Hotel tilbyder naturligvis værelser til både jer og jeres gæster, som derfor har mulighed for at kombinere jeres bryllup med en hyggelig weekend i hovedstaden, med sightseeing og samvær.

Admiral Hotel er indrettet i et mere end 200 år gammelt korntørringsmagasin fra 1787. Bygningen på havnefronten har i århundreder været centrum for markante begivenheder, som for eksempel Slaget på Reden i 1801. I dag fremstår Admiral Hotel som et af Københavns mest moderne og karakteristiske hoteller, og det emmer af maritim stemning og historisk vingesus.

Jeres bryllupsfest på Admiral Hotel bliver uden tvivl en oplevelse for livet, for både jer og jeres gæster. Hotellets storslåede hvælvinger og gamle spær af pommersk fyr sætter nemlig scenen for en dag, hvor Admiral Hotels personale sørger for alt fra start til slut. Hvis vejret tillader det, kan I passende begynde festlighederne med en velkomstdrink på Admiral Kaj. Herefter kan I nyde en velkomponeret middag med herlige vine, afstemt efter den bryllupsmenu, som SALT køkken sætter en ære i at sammensætte. Smagen er klassisk og genkendelig, og de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet udtryk.

 

En fuldendt bryllupsfest

Aftenen fortsættes med kaffe, bryllupskage og bar, og ikke at forglemme den smukke brudevals, som uden tvivl skaber et minde for livet. Når aftenen går på hæld, byder Admiral Hotel på natmad, og efterfølgende kan I trække jer tilbage til et romantisk værelse. Den store fordel ved en bryllupspakke som denne er, at Admiral Hotel står for hele planlægningen, og at de også er til stede under bryllupsfesten. I er derved sikret, at jeres bryllupsfest bliver en uforglemmelig begivenhed, og I slipper for den stress og de bekymringer, som ellers ofte følger med bryllupsplanlægning.

Admiral Hotel har flere forskellige bryllupslokaler til rådighed, og de hjælper jer med at skabe de perfekte rammer for jeres store bryllupsdag. Ønsker I at holde et mindeværdigt bryllup i København, og ønsker I ikke at gå på kompromis med hverken eksekvering, kvalitet, eller den gode stemning, er Admiral Hotel uden tvivl den ideelle løsning.Brud og Gom