Hvad kan man ønske sig i bryllupsgave?

Når man skal giftes, er der mange ting, der skal være styr på, før man kan sige ja til hinanden. Dato, lokation, menu, ringe og brudekjole er bare nogle af dem. Derudover skal man også finde ud af, hvad man ønsker sig i bryllupsgave. Det kan faktisk være sværere, end det lyder, for de fleste vil jo gerne ønske sig noget helt særligt, som kan minde dem om deres store dag resten af livet. Her kan I finde inspiration til ønskelisten til jeres store dag.

Tidløst design

Det er aldrig en dårlig ide at ønske sig et stykke kvalitetsstemplet design, som kan pryde jeres hjem de næste mange år. Et godt tip er at vælge et design, der med sikkerhed aldrig går af mode, for eksempel en klassisk lampe, der kan hænge over spisebordet. Når I vælger en tidløs Caravaggio-lampe, vil den med sikkerhed passe ind i jeres hjem, uanset hvor meget I laver om i det over de næste mange år.

Kunst

I forlængelse af design er kunst også et godt bud på et bryllupsønske. Kunst er meget personligt og unikt og afspejler dem, der ejer det. Når I ønsker jer et bestemt stykke kunst, giver I gæsterne et indblik i, hvem I er. Desuden kan I hver dag kigge på maleriet på væggen eller skulpturen på reolen og tænke tilbage på en lykkelig og kærlighedsfuld dag, og kunstværket bliver derved et meget værdifuldt minde.

En romantisk oplevelse

En tredje ide til et ønske bevæger sig væk fra de mere traditionelle og materielle ønsker. Mange vælger at ønske sig en oplevelse. Det kan være et afslappende spaophold, et eventyrligt slotsophold, en weekendtur til London eller noget helt fjerde. Oplevelser er fantastiske og mindst lige værdifulde som materielle gaver.

Jeres største – og sandsynligvis første – oplevelse sammen efter brylluppet er bryllupsrejsen. Det er helt okay at ønske sig penge til den, så I kan opfylde jeres drømme. Det er med garanti en gave, I vil huske for evigt og tænke tilbage på med taknemmelighed og varme i hjerterne.

Et frugttræ til haven

Det virker måske som et lidt fjollet og utraditionelt ønske, men ikke desto mindre er det et meget romantisk og symbolsk et af slagsen. Når I efter brylluppet sammen planter jeres æbletræ i haven, bliver det et evigt symbol på jeres kærlighed, som i fremtiden vil vokse sammen med træet. Efterhånden som træet vokser, symboliserer det også den tid i har haft sammen og frugtbarheden i jeres ægteskab.Brud og Gom