Makeup til dit bryllup

brudEn væsentlig del af udstyret til dit bryllup er makeup’en. Med mindre du er typen, som kan lide det rene, naturlige look og kun tager en smule mascara og pudder i ansigtet på din bryllupsdag. Andre har lyst til at sætte fut i makeup’en og se lidt anderledes ud på den store dag. Måske vil du gøre det selv, som det blev fortalt, at hertuginde Catherine i England gjorde til sit bryllup med prins William. Så bliver det, som du ønsker dig, men det kan være, at du lægger en makeup, som en stylist kunne gøre endnu flottere. Derfor kan det være en god idé at bruge penge på en makeup artist.

Få hjælp til makeup
Ofte kan man hos frisøren også få lagt makeup – enten af frisøren eller af en makeup artist, der er tilknyttet salonen. Sammen drøfter I inden brylluppet, hvilke farver der passer til dig, og hvilke farver, der er i din brudebuket. Så på bryllupsdagen kan du sætte dig godt til rette og få lagt en lækker makeup, som passer perfekt til din store dag. Det kan også være, at du kender en, som kan ordne din makeup. Det er en billigere løsning, og det er hyggeligt, at det er en, du kender. Hvis hun eller han har teknikken i orden, er det en billig måde at få lagt brude makeup.

Smokey eller enkel
Og hvordan skal makeup’en så være? Let og lys eller mere mørk og vild? Smokey eyes er stadig populært, og sammen med dem skal der ikke være masser af farver på læber og kinder. Ønsker du en heftig læbestift, skal øjnene ikke males for meget, da makeup’en så bliver for dominerende. Og du skal også huske, at din bryllups makeup ikke må tage fokus fra din smukke brudekjole. Går du ikke med meget makeup til daglig, har du måske heller ikke lyst til at være for farverig på din bryllupsdag. Så er det bare med at holde fast i, at makeup’en skal være let. Lidt på huden, øjnene og læberne, og du vil føle dig godt tilpas hele dagen. Husk at have makeup med i tasken, så du kan friske den op i løbet af dagen. Du skal jo helst både være smuk i kirken og til middagen.

Økologisk makeup
Du kan også vælge at finde en stylist, som kommer hjem til dig på din bryllupsdag. Stylisten står både for hår og makeup, og det hele kommer til at foregå hjemme hos dig selv, så du slipper for stress og jag. Går du op i, at din makeup er økologisk, kan du finde en stylist/makeup artist, der arbejder med den makeup. Om din makeup til bryllup skal være fræk og vovet eller feminin og elegant, skal du selv finde ud af. Der er masser af muligheder, og der er masser af dygtige frisører, stylister og makeup artister, der gerne vil hjælpe dig med at se godt ud på din store dag. Og vælger du selv at lægge din makeup, har du sikkert styr på den slags. Flot makeup skal du nok få.

Tags: , ,Brud og Gom