Pift brylluppet op med disse aktiviteter til børn og voksne

Når der skal holdes bryllup, bliver der ofte holdt en stor fest, med lidt forskellige aktiviteter. Mange vælger de traditionelle aktiviteter, så derfor får du her 3 alternative ideer til aktiviteter til et bryllup.

Festlege

Gæsterne vil helt sikkert synes at diverse festlege er god underholdning. Man kan altid tage det klassiske som stopdans, limbo, stoledans og mange andre. Alle mulige simple lege vil være et hit blandt alle aldersgrupper, da alle kan være med. Selv hvis gæsterne ikke har lyst til at være en del af legen, kan der stadig heppes på sidelinjen, mens de andre laver aktiviteten. Selskabslegene kan laves flere gange i løbet af dagen, imellem taler og retter. Det er eventuelt noget at toastmasteren kan stå for at få plads til i programmet. Selskabslege varer typisk ikke særlig længe, og hvis der er mange gæster, kan de inddeles på hold, så de alle er i gang på samme tid, så der på den måde også er mere end én vinder. Derudover kan man sørge for små præmier til vinderne, som de kan få lov til at tage med hjem som et minde fra brylluppet. Der er mange muligheder når det kommer til selskabslege, så det handler bare om at finde sine favoritter, og dem som der kan være mulighed for at lave.

Let sport

Til et bryllup kommer folk for det meste pænt klædt, så de færreste har lyst til at begive sig ud i mudder hvis der er sport. Men det behøver jo ikke at være hårdt eller fysisk krævende med sport. Noget som hitter ved de fleste mennesker, er bordtennis. Bordtennisbordet kan tilpasses alt efter hvor brylluppet holdes. Der findes borde til både udendørs og indendørs brug. Hvis der er plads, kunne man snildt have mere end ét bord, da det helt sikkert vil være et hit blandt gæsterne. Bordtennisbord og bordtennisbat kan nemt bestilles, og være klar til når du skal bruge det.

Sang og musik

De fleste mennesker elsker musik. Musik fylder en stor del af manges liv, om det så er at spille det, eller at lytte til det. Når musik bliver sat på, lyser folk næsten helt op. Derfor er karaoke perfekt til dit bryllup. En karaokemaskine, og et stort udvalg af sange, så der er mulighed for at alle kan give sig i kast med sang. Hvis karaoke ikke lige er din stil, kan der altid være livemusik, om det så er en DJ som styrer en playliste, eller om det er et band/en artist som spiller live. For det meste kan gæster også anbefale sange til den som står for musikken, så der kommer til at være lidt varieret musik i løbet af dagen.Brud og Gom