Sådan arrangerer I en bryllupsfest, jeres gæster sent vil glemme

Hvis I undervejs i planlægningen af jeres bryllup er blevet i tvivl om, hvilke underholdende indslag der skal til for, at jeres gæster kan holde det høje humør og den festlige stemning hele aftenen igennem, kan I læse med her for at få inspiration og gode idéer.

 

Lad stemningen flyve til tops

Et bryllup er en vigtig begivenhed og en stor milepæl i livet. Og det skal fejres! Derfor er det dagen, hvor der skal sættes all in på farverigt konfetti, detaljerige bordkort, en unik gæstebog og meget mere. Det kan også være, I drømmer om rispapirlamper i en masse flotte farver og forskellige størrelser, som jeres gæster kan sende til vejrs. Rispapirlamper er med til at skabe hygge og tænder for alvor op for den festlige stemning.

 

Book en entertainer

Hvis I vil være helt sikre på, at jeres fest bliver en stor succes, skal I overlade underholdningsdelen til en professionel. Der findes masser af entertainere i det danske land, som har styr på, hvordan man underholder et stort selskab til en bryllupsfest på bedste vis. I vil overraske jeres gæster og skyde bryllupsfesten i gang med manér.

 

Tegn minderne på papir

En karikaturtegner vil skabe store grin og god stemning til jeres bryllupsfest. Hvis I booker en karikaturtegner til at komme og tegne jeres gæster, er det en god idé at planlægge, at det enten være mellem hovedret og dessert eller vente til efter middagen. Det er på de tidspunkter, der kan være mest brug for lidt ekstra og anderledes underholdning for at holde jeres gæster i gang. Karikaturtegninger er en god måde at skabe fantastiske minder, som jeres gæster kan tage med hjem og hænge op på væggen.

 

Fyr op for procenterne

Der er bare noget ved alkohol, der kan sætte gang i en fest! Derfor er det en rigtig god idé at booke en professionel bartender, som kan servere jer de mest lækre cocktails og smagfulde sjusser. Som en bonus slipper I for selv at bekymre jer om, hvad jeres gæster bedst kan lide at drikke. I kan være sikre på, at bartenderen har noget med til hver en smag.Brud og Gom