Sådan får I et godt bryllup uden stress

Når der skal arrangeres bryllup, så er der meget der skal huskes, især hvis det er jer selv, der står for bryllupsplanlægningen, som det ofte er i Danmark. Det at arrangere et bryllup, er ikke lige noget, der sker hver dag, derfor er det vigtigt at få arrangeret brylluppet på den måde, at I på dagen kan slappe af og nyde hinanden – det er jo jeres store dag!

 

Guide til afslappet bryllup

Det er jeres dag, den er stor, og derfor skal I selvfølgelig slappe af og nyde hinanden og jeres gæster – Dagen og natte kommer til at flyve afsted!

 

Online huskeliste

Det kan være en rigtig god idé, at have alt det I planlægger online. Der findes mange online huskelister til netop bryllupper. Her vil det være muligt at dele vigtige informationer med alle, som er involverede i brylluppet såsom ægtefælder, toastmaster, søskende osv.

 

Planlæg i god tid

I kan næsten ikke gå i gang hurtigt nok, der er meget, der skal koordineres og arrangeres, derfor er det en god idé at starte i rigtig god tid, da det vil gøre hele brylluppet mere afslappet også processen. Noget af det vigtigste at få styr på er – bestil tid i kirken, find location, mad og evt. band, det er nogle af de ting, som ofte kan være sværest at finde, hvis tiden er knap. Det at arrangere et bryllup, kan løbe op i mange penge – læs mere her, hvis I vil have hjælp til det økonomiske.

 

Lav en laaaang liste med alt I skal nå

Hvis I er ude i god tid f.eks. 1 år før, så er det en rigtig god idé at inddele jeres huskeliste i måneder op til brylluppet – se nedenstående eksempel:

Et år før brylluppet:

Bestille tid på rådhus eller i kirke

Lave gæsteliste

Lav et budget

Skal der være tema?

Bestil fotograf evt. også video

Osv.

 

6 måneder før:

Bestil jeres bryllupskage

Bestil brudekjole

Find ringe

Vælg toastmaster

Vælg forlover

Osv.Brud og Gom