Sådan kan du få dit drømmebryllup

Den kendte talemåde med at, mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus, er måske lidt en kliché for nogen, men dog er det især omkring ens bryllup ofte sandt. Mange kvinder har drømt om sit bryllup i flere år, og ønsker blot at drømmebrylluppet skal blive en realitet.

Når der skal holdes bryllup, er der mange overvejelser hertil, og vi vil derfor her prøve at hjælpe med nogle simple tips, til hvordan i får planlagt det perfekte bryllup for jer.

 

Ceremonien

Ved selve ceremonien kommer der allerede her en del overvejelser i spil. Hvilket type bryllup ønsker man? Skal det være det store traditionelle bryllup i en stor, flot kirke, eller er målet noget lidt mindre. Der er også muligheden for at holde det helt nede på jorden, og blot tage på rådhuset med ens nærmeste. En helt tredje mulighed kan være at holde en smuk udendørs ceremoni, så længe vejret er til det. Med denne mulighed, kan måske holde ceremonien på lokationen hvor festen skal holdes, og der spares derved en del transportbesvær.

 

Bryllupsfesten

Det element af hele brylluppet hvor der er allerflest overvejelser, er helt klart selve bryllupsfesten. Så derfor vil vi komme ind på nogle af festens vigtigste elementer, så i kan få planlagt den perfekte bryllupsfest.

 

Lokaler

Hvor skal festen holdes? Skal det være hjemme, i lejede lokaler eller udendørs? Der er rigtig mange muligheder her, hvor det i sidste ende handler om hvilken type bryllup i ønsker. Er drømmen det helt klassiske store bryllup, i store smukke lokaler, eller ønsker i et mere hyggeligt bryllup i afslappede, vante omgivelser? I Danmark er vi lidt uheldige med vejret til tider, men et sommerbryllup, vil måske kunne være ideelt i et simpelt festtelt, hvor man virkelig kan slå sig løs.

 

Maden

Et vigtigt element til bryllupsfesten er selvfølgelig maden, og hvorledes aftenens menu bliver sammensat. Som kommende ægtepar, skal i huske at det er jeres dag, og ikke andres. Derfor forsøg at sammensæt menuen, efter hvad i kunne tænke jer, og ikke hvad i tror andre forventer der bliver serveret.

 

Gaver

Til en bryllupsfest forventes der selvfølgelig gaver. Derfor bør i på forhånd have tænkt over en forholdsvis lang ønskeliste, med en stor variation i gavernes prisklasse, så der er noget til alle. Det kan måske være svært at finde frem til præcis hvad i kan ønske jer, så derfor kan i finde inspiration online i forhold til bryllupsgave ideer.

 

Musik

Efter maden og de mange taler, så er det tid til at der rigtig bliver festet igennem. Hertil skal i igen have overvejelser omkring hvilken stemning i forsøger at skabe til festen. Ønsker i et band til at spille hele aftenen og natten, eller er det egentlig bare en DJ i vil have stående til at spille efter stemningen. En helt tredje, og billigere mulighed, er at få fat i et par gode højtalere og så bare blot sætte en computer til, så gæsterne helt selv kan finde ønskemusikken frem. Det skaber måske en mere løs stemning til festen, hvorimod bandet passer bedre til det klassiske bryllup i store lokaler.Brud og Gom