Sådan skaber du den bedste gør-det-selv bryllupsfest

En bryllupsfest behøver ikke være en dyr fornøjelse og afholdes på et hotel med masser af gæster og banal pynt. En bryllupsfest kan sagtens gøres billigere og mere intim, hvis man vælger at gør-det-selv-løsningen. Der findes nemlig mange nemme og sjove gør-det-selv-løsninger derude, som man kan bruge til alle mulige fester og som kan give dig en unik og uforglemmelig bryllupsfest.

Lej et festtelt

Hvorfor betale for et dyrt lokale i et hotel, når man kan leje et festtelt og holde festen hjemme i sin egen baghave? En bryllupsfest i baghaven er meget mere intim og meget mere personligt end hvis man holder bryllupsfesten i lokaler, som alle andre også lejer til deres arrangementer. Et festtelt skaber de perfekte rammer for en hyggelig fest med venner og familie og giver dig mulighed for at indrette teltet præcis, som du ønsker. Du kan desuden leje netop de borde og stole og alt andet, som du vil have til din bryllupsfest.

Lav pynten selv

Der findes enormt mange DIY (do-it-yourself) opskrifter på diverse pynt på nettet, for eksempel guirlander eller små borddekorationer, som er nemme at følge. DIY opskrifter giver dig mulighed for at skræddersy pynten til dit bryllup ned til mindste detalje. Det kan godt være, at det tager længere tid at lave end at gå ud og købe pynten i en eller anden butik, men hvis du begynder i god tid og har en god veninde, der vil hjælpe dig, så får du den perfekte pynt til dit bryllup på ingen tid.

Bestem selv maden

Hvis du afholder din bryllupsfest på et hotel, en kro eller lignende, så er du begrænset i forhold til maden. Du har valgmuligheder, men kun mellem de retter, som hotellet eller kroen allerede serverer i forvejen. Hvis du afholder festen hjemme i din egen baghave, bestemmer du selv, hvad du vil servere af mad. Du har endda mulighed for at lave maden selv, hvis du ønsker det. Nu er det svære blot at tage beslutningen om, hvad du vil servere for din gæster. The sky is the limit!Brud og Gom