Sådan finder du outfittet til venindens bryllup

Er det din venindes store dag, og mangler du noget at tage på? Det kan være du skal være brudepige, så kræver det noget helt specielt, som gerne matcher bruden. Der er intet værre end at møde op i kjolen som ikke matcher de andre tøser hvis du skal være brudepige. Så sørg altid for at vær enige, både med farverne, men også med kjolen.

Find din indre prinsesse frem

Der er intet bedre end at skulle finde sin indre prinsesse frem. Hvem har ikke lige ønsket sig at være så fint klædt på siden ungdommen? Du kan finde de fedeste festkjoler til enhver anledning. Der er sikkert en kjole, med det fineste tylskørt, så du kan blive den fineste prinsesse. Men overdriv nu ikke, husk på at det ikke er dig alting drejer sig om. Det vigtigste er brudeparret, og ikke brudepigerne. Alting skal nok blive fint, trods du ikke er midtpunktet. For det er trodsalt ikke din tur til at blive gift, på deres store dag.

Kjoler i alle farver, men hvad passer bedst?

Der er intet bedre end et hav af kjoler, i masse forskellige farver. Men hvordan koordinerer vi lige det hele med vores veninde? Farverne på kjolen, og selve festen skal gerne passe ind. Mange bryllupper er farverne enten lilla, lyserød eller guld/sølv. Men det ville se sjovt ud med farver i kjolerne. Find de afdæmpede farver, og hvis ikke i har snakket med veninden omkring farvevalg. Så få kontakt til familien, for de skal nok vide hvad temaerne er, og i kan derfra gå ud fra hvilke farver i skal vælge. Cremefarvet er altid en vinder, den dejlige cremefarvet kjole går altid igen. Der er så mange brudepiger som vælger det, hvis altså ikke bruden har den farve også. Men alting kan være så svært at vide, når kun brudeparret ved det.Brud og Gom