Sådan giver du en god bryllupsgave

Det er en stor milepæl i sit liv, når man bliver gift. Det er dog ikke en dans på roser det hele – planlægningen og optakten til et bryllup kan være utroligt stressende for det kommende ægtepar. Som den perfekte bryllupsgæst, er der forskellige ting, der kan gøres. En vigtig ting er gaven. Du kan både give en gave som har en stor betydning, måske et smykke, men også en gave som er praktisk, og som du ved, der vil blive brugt. Du behøver ikke give en fælles gave til bruden og gommen. Du kan sagtens give dem en separat gave. Eventuelt en billet til en fodboldkamp med drengene til gommen, og en flot RockAndBlue hos ByBaunbaek til bruden?

Hvad tager man på til et bryllup?

Et bryllup er en semi-formel begivenhed, og det er derfor en god ide at tage tøj på, som passer dertil. Der er ikke nogen specielle ”regler” for påklædningen til et bryllup, men der er alligevel normer for, hvad man tager på, og hvad man ikke gør. En af de mest kendte af disse normer er, at det kun er bruden af kvinderne, som bærer hvidt. Tag derfor ikke din nye hvide top på, og undgå at tage hvidt på i det hele taget. Det er dog ikke ens betydning med, at mændene ikke må bære hvide skjorter. Denne ”regel” gælder kun kvinderne til brylluppet.

Traditioner, du skal kende

Der er forskellige traditioner, som mange følger til deres bryllup. Derfor er det vigtigt at kende nogen af dem, så du ved, hvad der skal ske. For eksempel sidder brudens familie tit til venstre i kirken, mens gommens sidder til højre. Derudover kastes der ris efter parret foran kirken efter vielsen. Disse traditioner og flere følges ikke af alle, men er vigtige at kende til, når du skal til bryllup.Brud og Gom