Sådan sikrer du bryllupsfesten mod uforudsete hændelser

For mange er deres bryllup en af de største begivenheder i hele deres liv. Det er deres mulighed for at erklære deres kærlighed til den, de elsker, men derudover er det også en fest med alle, man har kær. Af selvsamme grund begynder mange også at planlægge den store, og ofte dyre, fest lang tid i forvejen. Der skal trods alt vælges alt lige fra kage til kjole.

Den lange forberedelsestid betyder desværre også, at mange uforudsete hændelser kan være med til at stikke en kæp i hjulet på jeres bryllup. Den først og måske også største kæp er selvfølgelig en ændring i en af jeres indkomster. Fordi et bryllup ofte bliver en dyr fest, kan en indkomstændring ende med at påvirke festen betragteligt eller bare få den til at give dårlig økonomisk samvittighed bagefter.

Få lønsikring med a-kasse

For at undgå den slags, kan i med fordel sikre jer, at I begge er medlem af en a-kasse. Den slags er nemlig a-kassers fremmeste job. Akasser sørger for lønsikring, så du ikke skal bekymre dig om budgettet, hvis du står midlertidigt uden arbejde. A-kasser er altså ikke bare økonomisk smart. Det kan også være med til at give tryghed i hverdagen og selvfølgelig særligt op til jeres bryllup.

Det er tilmed ikke det eneste, som a-kasser kan hjælpe med. I tidens løb er a-kasser nemlig også begyndt at tilbyde gode forsikringer og karrierevejledning, så du hurtigt kan komme i job igen. Brug derfor gerne lidt tid på research, inden du vælger blandt de mange a-kasser.

Overvej vejret

En a-kasse er dog ikke det eneste tiltag, I bør gøre jer mod uforudsete hændelser i bryllupsforberedelserne. En anden stor faktor ved ethvert bryllup er vejret. For at sikre gode vejrforhold bør i altså enten planlægge i større tidsintervaller eller eksplicit vælge placering og aktiviteter, så mindre godt vejr ikke gør noget. Med god planlægning skal I nok få et fantastisk bryllup.Brud og Gom