Smykker, der passer til din stil

Hos Brodersen+Kobborg finder du et stort udvalg af smykker fra kendte smykkedesignere, der hver især har sit særegne udtryk og designstil. Hvad end du er til fine, klassiske guldsmykker eller sætter pris på mere udfordrende designs, så finder du det på webshoppen. Her kan du tilmed finde fine smykker, der egner sig godt til en konfirmations- eller dåbsgave.

Ole Lynggaard smykker

Kender du det, at man dag efter dag vælger de samme smykker ganske enkelt fordi, du elsker dem, og synes det er de flotteste i verden? Det er netop den følelse, som Ole Lynggaard går efter, når han designer smykker til de danske kvinder. De stilfulde ringe, halskæder, armbånd og øreringe fås i mange forskellige stilarter og designs – alle med fokus på håndværket, det unikke udtryk og personlighed.

Den perfekte gave

Et smykke er gaven, der bliver ved med at give – og en Ole Lynggaard ring, går du sjældent galt i byen med. Hvis du finder det rette smykke i en ordentlig kvalitet til den, du holder af, vil vedkommende højst sandsynligt blive ved med at gå med det. Ofte kan man også finde smykker, der kan kombineres med andre designs og typer, således at udtrykket bliver anderledes for hver gang, man bærer smykket. En smal guldring eller en ring med en enkel sten kan nemt bruges sammen med flere ringe. Det samme gælder for halskæder, der med fordel kan bruges i kombination med andre kæder og vedhæng. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder smykker.Brud og Gom