Til dig, der gerne vil have et utraditionelt bryllup

Det er skønt med traditioner, og du har garanteret også nogle ting, som du gør hvert eneste år, uanset om det er forbundet med jul, fødselsdag eller noget andet. Dette plejer også at være tilfældet med bryllupper, der om noget er traditionernes fest. Alt fra frieriet til bryllupsrejsen er omgivet af masser af skikke og ritualer, men der kan også være noget forfriskende ved at bryde lidt med traditionerne en gang imellem. Her kommer nogle idéer til, hvordan du kan få et bryllup, der ikke ligner alle andres.

Bryllupstøjet

Måske er jakkesæt og slips bare ikke lige for dig? Måske er du i virkeligheden mere tilpas i et par flotte sneakers og en kortærmet skjorte? I så fald skal du ikke holde dig tilbage, for det er trods alt dit bryllup, og der er ikke nogen, der siger, at du absolut skal ligne alle andre gomme. Det bliver sikkert en meget bedre fest, hvis du følger din egen stil og vælger noget, du føler dig flot og selvsikker i. Du kan for eksempel tage et kig på mærket Kenzo, hvor der er mulighed for at købe alt fra kasketter til unikke hættetrøjer. Hvis du som brud heller ikke er meget for tanken om en lang hvid kjole, har Kenzo også masser af andre flotte ting at byde på.

Bryllupsfesten

Ligesom med tøjet er der heller ikke nogen regler om, at din bryllupsfest nødvendigvis skal ligne alle andre bryllupper. I er frie til at være kreative og vælge det tema og tilbehør, I føler allermest for. Det kan være, at bryllupsvalsen skal udskiftes med en gang tango? Måske skal I have en lækker isanretning frem for en lagkage? Mulighederne er uendelige, og som brud og gom har I helt frie tøjler til at gå amok i spændende idéer.Brud og Gom