Tips til når du skal prøve brudekjoler

Det er for mange kvinder en magisk dag, den dag hvor jagten på den perfekte brudekjole indledes. Nogle har lettere ved opgaven end andre. Vi har samlet nogle tips til, hvordan opgaven kan løses mest effektivt, og med det bedste udbytte.

Book en tid

Den største fejl du kan begå, er ikke at booke en tid til prøvning af brudekjoler. Du kan risikere, at der i butikken ikke er tid til at hjælpe dig med prøvning af kjoler. Det er jo ikke det fedeste, når det er en dag, du sikkert har glædet dig enormt meget til. Udover blot at booke en tid, så er et godt tip, at du sørger for at booke en tid, så tidligt på dagen som muligt. Grunden til, at det er en god ide at komme tidligt på dagen er, at ekspedienterne i butikken, højst sandsynligt har mere tid til dig, i og med der er færre kunder i biksen tidligt på dagen.

Forbered dig hjemmefra

Hvis ikke du allerede er klar over der, så er det en stor fordel, at du allerede hjemmefra er klar over, hvilken kjoletype du er til. Det kan lette processen i butikken, og du kan hurtigere få den perfekte kjole i hus. Med kjoletype mener vi, at du skal gøre dig nogle overvejelser omkring om f.eks. hvorvidt du er til blonder eller ej, om kjolen skal være bar om skuldrene eller ikke og ikke mindst om kjolen skal være simpel eller om det skal være den helt store prinsessekjole osv.

Der findes mange blokkere, som skriver om deres erfaringer og oplevelser. En del af forberedelsen ville også være. At indhente inspiration på et af disse sides, eventuelt quinde.dk . Der er rigtig mange variabler, som det kan være en god ide, at have taget stilling til. Hvis du er godt forberedt, behøves du ikke prøve for mange kjoler, som kan gøre processen mere forvirrende end nødvendigt.

Tag billeder med telefonen

Det kan være en rigtig god ide ikke udelukkende at tro på spejlet i butikken. Kjolen kan ofte se anderledes ud, når du ser kjolen på din krop på et billede end hvad du ser, når du ser dig selv i spejlet. Din ledsager til opgaven, kan hjælpe dig med at tage nogle billeder. Det er et godt tip, som vi synes alle skal gøre brug af.

Kig ikke på størrelser

Mange tror, at de skal kigge efter kjoler i specifikke størrelser, som kan være tidskrævende. Det er dog slet ikke nødvendigt, da kjoler bliver syet ind eller ud, så kjolen kommer til at passe perfekt på din krop. Det er ikke som når du handler online på nettet, hvor du kun får en standartform.

Accessories

Udover selve kjolen, så er det en god ide at overveje, om du er til accessories eller ej. Det er ikke alle som er til at have de helt store smykker på til kjolen, eller til et ur fra Ur Kompagniet. Det varierer meget, du kan selvfølgelig også prøve dig frem, hvis ikke du ved hvad du er til.

Husk at nyde dagen, så det hele ikke går op i noget stressværk. Det er formentlig kun en enkel gang i dit liv, at du komme til at skulle vælge brudekjole. Derfor skal dagen også være så speciel som muligt.Brud og Gom