Tør du lægge din bryllupsfest i andres hænder?

Tanken er for mange grænseoverskridende. Brylluppet er for mange den største dag i ens liv, og derfor ønsker man selvfølgelig også, at denne dag bliver perfekt. Alt lige fra kjolen, stedet og bryllupsmenuen skal flaske sig, og det sidste man ønsker er, at der sker uforudsete udfordringer af den ene eller anden art.

Mange ønsker derfor at tage fuld kontrol over deres bryllupsfest. Det betyder, at de selv vælger at planlægge alt. Men der er mange ting at holde styr på. For hvem skal lave kagen? Hvem skal stå i køkkenet? Og hvem skal overhovedet lave maden? Spørgsmålene er mange, og det kan være overvældende pludseligt at skulle have styr på så mange ting, som forhåbentligt skal samles sammen til en romantisk bryllupsfest, som hverken du, din partner og dine gæster vil glemme. Og for mange er dette en uoverskuelig opgave. Men hvis I ikke selv skal sørge for alt det, hvem skal så?

 

Dit livs dag – uden at skulle spekulere på noget

Det er her alle de forskellige selskabslokaler og restauranter, der tilbyder at holde bryllupsfester, kommer ind i billedet. Et af disse er eksempelvis Havnens Gourmet i Odense, men der ligger mange af disse steder i hele landet. Fælles for dem alle er, at I her trygt kan lægge jeres bryllupsfest i deres hænder.

Her bliver der kredset om dig, din partner og jeres gæster fra det øjeblik, I træder ind i lokalerne efter brylluppet. På forhånd aftaler I med de, der skal holde jeres fest, om I har specielle ønsker til borddækning og den lækre bryllupsmenu, og når den store dag oprinder, skal I ikke gøre meget andet end at nyde dagen, hinandens og gæsternes selskab og have jeres livs fest. Resten skal det sted, I vælger at holde jeres bryllup nok sørge for.

Så føler I, at det der med bryllupsplanlægning ikke er forligeligt med jeres travle hverdag, eller vil I blot være sikre på, at alt flasker sig på den store dag, men har I endnu ikke overvejet muligheden om at lægge jeres bryllupsfest i andre hænder? Så tøv ikke. Det kan vise sig at være opskriften på den helt perfekte fest, hvor I ikke skal spekulere på noget.

 Brud og Gom