Vælg en personlig bryllupskage

Efter ja’et i kirken er bryllupskagen på mange måder et af de store højdepunkter til et bryllup. Det er et fast og traditionsrigt indslag, når bruden og brudgommen mader hinanden med det første stykke, og det er et af de øjeblikke, som altid skal fanges på kamera. Derfor er det også vigtigt at kunne servere en kage, man er stolt af! Her kan du læse mere om forskellige bryllupskager og få inspiration, hvis du selv går med bryllupsplaner.

 

Forskellige slags kager

Der findes kager til alle lejligheder og til enhver smag. Traditionelle bryllupskager skal være overdådige og indbydende, de skal være store og samtidig elegante – og der skal være nok til alle. Til denne slags begivenheder vælger de fleste en traditionel opbygning i tre eller flere etager, men der er mange andre muligheder.

En anden type er figurkagen, eller 3D-kagen. Den er formet på en særlig måde og ofte udsmykket med figurer. Den er et oplagt valg til børnefødselsdage, hvor det er muligt at inddrage nogle af de karakterer, der er populære blandt børn for tiden.

Dåbskager laves også ofte som figurkager med særlige dåbsrelaterede udsmykninger. Hvis man gerne vil undgå de store stykker kage, og foretrækker noget mindre, og måske mere elegant, kan man vælge de såkaldte petit four. Det er en lille kage, der traditionelt laves af mazarin med fondant over. I dag laves de på mange andre måder, men fælles for dem er, at det er små kager, som passer godt til kaffen, og hvis gæsterne bare skal have lidt sødt.

 

Kager til andre lejligheder

Det er ikke kun bryllupper, der fortjener en spektakulær kage. Runde fødselsdage og konfirmationer er også oplagte lejligheder at gøre lidt ekstra ud af, med en særlig kage. Hvis du bor i Odsherred, København eller på Sjælland, og gerne vil sikre dig en kage af højeste kvalitet, så bestil din bryllupskage her.Brud og Gom