Vær opmærksom på reglerne når du lejer et telt til festen

Der kan være mange ting, som man skal have styr på, når man skal holde en fest. Det kan være alt fra underholdning til praktiske ting – og især én praktisk ting er vigtig at have styr på – nemlig de nyere regler omkring teltudlejning. Det er vigtigt, at sikkerheden og kvaliteten er i top, så festen kan blive husket længe.

 

Man kan bruge et telt til mange lejligheder – flere og flere vælger at holde bryllup udenfor i et telt, men også mange konfirmander foretrækker at holde fest i baghaven i et stort telt. Teltet er med til at skabe en hyggelig stemning, som man kan have svært ved at skabe i lokaler eller på andre lokaliteter. Der er dog lige nogle ting, som man skal være opmærksom på, når man lejer et telt til haven. Der er nemlig nogle praktiske ting, som skal være i orden, så der hverken bliver gået på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten af festen.

Ting som er værd at have styr på, når man skal leje et telt

I 2015 kom der nye regler vedrørende alle transportable konstruktioner over 50 m2. De skal godkendes hver femte år og får derefter et certifikat på, som skal være synligt fra den nærliggende vej. Har teltet ikke et certifikat, skal lejeren sørge for at have en byggetilladelse, som gør, at man lovligt må have teltet stående i 3-4 dage. Disse regler er med til at sikre kvalitet og sikkerhed, så man får en god fest uden at skulle tænke på, om teltet nu er i orden eller ej.

Lej teltet til din fest hos Festgear.dk

Synes man, at de ovenstående regler lyder indviklede, så skal man ikke give op. Den sjællandske virksomhed, Festgear.dk, sørger nemlig for, at alle de telte, som man har mulighed for at leje hos dem, har certifikatet samt en god kvalitet, så man heller ikke behøver at bekymre sig om vind og vejr. Teltene fås i forskellige størrelser, så der er mulighed for at finde det telt, som passer til enhver fest.

Har du brug for at leje et telt til din kommende fest, så kan du følge linket her og finde yderligere information omkring virksomhedens udvalg af telte men også meget andet, som kan sikre en fest, som dine gæster sent vil glemme.Brud og Gom