Fem gaveidéer til Apple-fanatikeren

watch-756487_1280Hvis du skal til bryllup hos en person, du ved er inkarneret Apple-fan, så er der naturligvis ikke nogen bedre idé end at give ham noget, der har med Apple at gøre. Det er slet ikke ensbetydende med, at du skal til den store pengepung for at investere i en ny iPhone eller lignende – det kan sagtens gøres for meget færre penge, men samtidig skabe præcis den samme glæde hos modtageren, som hvis du havde købt et nyt Apple-produkt.

 

  1. Et lækkert sleeve til MacBook’en

Hvis du skal til bryllup hos en mand eller kvinde, der elsker deres MacBook, så vil de med garanti også gerne passe rigtig godt på den. I den forbindelse kan du give vedkommende et rigtig lækkert sleeve til deres MacBook, som f.eks. kan være fremstillet af et lækkert materiale som kunne være enten læder eller merinould, der begge er materialer, der emmer af kvalitet og samtidig også passer rigtig godt på den respektive MacBook.

 

  1. Et nyt iPhone-cover

Det lyder muligvis lidt kedeligt at troppe op til et bryllup med en gave i form af et iPhone-cover Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der elsker deres iPhone som var det deres eget barn. Hvis det er sådan én Apple-fanatiker, du skal til bryllup til, så kan du med fordel kopiere ovenstående til et iPhone-cover i stedet for et MacBook-sleeve, da de også kan fås i både læder og merinould.

 

  1. En rem til et Apple Watch

Apple Watch er blevet et særdeles populært ur blandt de mange danske Apple-fanatikere. Hvis du skal til bryllup hos en mand eller en kvinde, der har et Apple Watch og elsker det dybt, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en rem til deres ur vil være en stor succes. Der findes rigtig mange forskellige remme i et væld af forskellige materialer. Køb Apple Watch rem her og vær sikker på at give en vidunderlig gave til vedkommende, du skal til bryllup hos.

 

  1. Diverse omformer og kabler

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man med et Apple-produkt kan åbne op for en helt ny verden med de rette kabler og omformere. Har du f.eks. en iPad, som du ønsker at bruge som opbevaringsenhed for dine film og billeder, så vil en omformer til HDMI være perfekt for dig, da du dermed vil kunne vise film og billeder, der er opbevaret på iPad’en direkte på TV’et, så andre også kan følge med.

 

  1. Apple-merchandise

Hvis det for alvor er en Apple-fanatiker, du skal til bryllup hos, så er der ikke nogen tvivl om, at vedkommende også vil sætte pris på noget Apple-merchandise. Det kan selvfølgelig være alt lige fra en t-shirt eller en sweatshirt med Apples logo til en voksfigur af Steve Jobs eller et nyt sengetøjssæt, der er fyldt med Apple-loger – der er rigtig mange muligheder for at finde en fantastisk gave til en Apple-fanatiker, hvis bare man slipper kreativiteten løs.Brud og Gom