Sengevalget er jeres (nok) vigtigste fællesvalg som par

Er I klar på at flytte sammen og dermed skifte enkeltsengen eller halvandenmandssengen ud med en god dobbeltseng i lækker kvalitet? Med en elevationsseng kan I tilgodese jeres begges behov, så I kan få en god nats søvn – sammen. Hvis I er klar på at undersøge nærmere omkring, hvilken seng I vil investere i, kan I læse mere på Sengeguruen.dk. Så kan I få inspiration til, hvad det er, I søger til jeres soveværelse, og I kan surfe rundt og se de forskellige priser på senge online.

 

Komfortabelt – og dansk produceret

Vil I gerne have en seng, der er produceret i Danmark? Så kan I overveje at anskaffe jer en seng fra Norland GreenElite. Sengen er yderst komfortabel og kan passe ind i ethvert soveværelse – specielt fordi den er designet i forskellige farvevarianter, hvor I både kan få en lysegrå eller en mørkegrå. Sengens madras har fem komfortzoner, så den kan tilpasse sig din krop bedst muligt. Topmadrassen er noget af det mest specielle ved denne seng, da den er vendbar. Den ene side er en sommermadras, der leder fugt og sved væk, mens vintersiden omvendt holder bedre på varmen, så I ikke kommer til at fryse i løbet af natten. Motoren i elevationssystemet er stort set lydløst, og I kan justere elevationen både via fjernbetjening og app, alt efter hvad der passer jer bedst.

Neutral seng i skandinavisk minimalisme

Vil I gerne have en seng, der kan passe ind i de fleste hjem? Så kan en elevationsseng fra Jensen være løsningen. Sengen er meget neutral i farverne og fremstår i et simpelt, skandinavisk design med sin gråmelerede beklædning. Sengens madras har flere forskellige komfortzoner, og så har I muligheden for at tilpasse hårdheden af den ved køb, så den både passer til jeres behov og til jeres vægt, hvilket kan være afgørende i sidste ende, når I skal finde en seng, der er komfortabel i længst mulig tid.

Luksusseng i tidløst design

Vil I gerne have luksus i soveværelset? Nordkap har produceret en seng, der kan leve op til selv de mest specifikke behov. Sengen har tre forskellige hårdheder, I kan vælge mellem, så I kan få den madras, der passer jer bedst. Desuden kan I også vælge topmadrasser og sengetøj i forskelligt materiale. I kan blandt andet vælge en madras i latex, der er god til at ventilere og lede fugten væk fra kroppen, eller I kan få en topmadras i Memory Foam, der former sig efter kroppen og er lidt blødere. Det er muligt at vælge forskellig type materiale i hver halvdel af sengen, så I behøver ikke blive enige om, hvad der er bedst. Det er godt, da en god søvnoplevelse er en meget individuel ting. Sengens elevationsmotor er ligeledes dansk produceret af Linak, der er stort set støjfri, ligesom det kan styres både på den medfølgende fjernbetjening eller via en app på en smartphone, så I kan tilpasse sengens højde, mens I tjekker telefonen en sidste gang i løbet af aftenen.Brud og Gom